Tobbes julkalender - Lucka 3

Ser du inte vad som står i bilden? Klicka här för större bild. Tävlingregler:
För att vara med och tävla om vars ett halsband så vill jag att ni kommenterar erat bästa minne ni har. Det kan vara något bra, något mindre bra eller något som du tycker är väldigt roligt eller något fint julminne, ja det kan vara vad som helst ;-) Glöm inte att kommentera vilken färg du hade velat vinna. Du får gärna dela dagens lucka så att fler kan hitta min julkalender. Använd hashtaggen #tobbesjulkalender när du delar julkalendern i sociala medier. :) Ni har fram tills klockan 23:59 på er att tävla. Jag kommer då välja 3 stycken vinnare, som vinner en vars ett halsband. Vinnaren presenteras här på bloggen imorgon samtidigt som lucka nummer 4 publiceras. Lycka till ♥ Pss! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram. Tobbeeza heter jag där ;)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Camilla
Camilla,
Mitt bästa minne är dagen då jag åkte till Simrishamn på morgonen för att träffa barnmorskan för att kontrollera om jag var gravid som jag misstänkte eller bara hade rubbningar i menscykeln. När man står i korridoren och undersköterskan nickar åt mig att jo jag är gravid och jag brister ut i fullständig gråt och bara ler samtidigt som jag inte trodde på henne då man litade på de 2 läkare som sagt till både mig och maken att vi kan inte få barn på egen hand. Men på ultraljudet veckan efter ser man en liten prick, en prick som bultar för fullt, vårt barn, gjort på egen hand mot alla odds. <3
nouw.com/camillacentio
Natali
Natali,
Mitt bästa minne är när jag bodde en hel sommar hemma hos mormor och morfar, jag vill där av också ge halsbandet till mormor om jag vinner det. Och då skulle jag vilja vinna det lila då det är hennes favorit färg, men alla är fina :)
nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229