Svar på alla frågor...

Här kommer svaren på dom frågorna jag fick på frågestunden. :) Hur känns det att driva ett eget företag? :) Det känns jättekul! Att få jobba med det man älskar och har stor passion för sidan om skolan är underbart! :) Vad är dina bästa tips för att få en välbesökt och framgångsrik blogg? Mina bästa tips för att få en välbesökt och framgångsrik blogg där dina besökare stannar kvar och återkommer är:
  • Var dig själv, spela inte någon annan.
  • Var ärlig, ljug/hitta inte på en massa saker för att driva till dig trafik. Det ger bara dig som bloggare dåligt omdöme.
  • Var trevlig mot dina läsare och dom som kommenterar.
Det är några av mina bästa tips. ;) Vad ska du göra i helgen? Haha, jag har ingen aning.. :) Vilken årstid gillar du bäst och varför? Jag gillar hösten och sommaren bäst! Ljusa dagar med en massa sol. Hatar vintern och mörka kvällar. Man blir så deppig. :/ Ska du resa något i sommar? Inte i sommar. Vi har planerat att boka en resa till slutet av året. :) Varför startade du företaget? Har du haft någon "stor" kund/kunder? :) Jag startade mitt företag för att jag ville utvecklas mer inom blogg/webbdesign samt för att jag ville göra min hobby till ett jobb! :) Vilket jag har gjort. Har lanserat min webbshop och snart så kommer mina webbkurser att lanseras. Yes det har jag. Jag har bland annat gjort Big brother Gurkans bloggdesign. (Tyvärr så har dom pillat i koden och ändrat så designen är inte som när jag hade gjort den) Sen har jag även gjort Antonis design. Antoni är känd från Ung och bortskämd.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229