Pang sa det i huvudet..

Det är inte min dag idag alltså.. Inte nog med att jag steg upp ur sängen 17:00 utan jag har verkligen haft otur idag. Haha! Har ont i min vänstra lunga, det gör ont när jag andas, om jag hostar eller vrider mig för mycket, tydligen muskeln som är felet blir det inte bättre så skulle jag gå till vårdcentralen.

Sen kommer vi till det där: Pang sa det i huvudet och det är minst sagt vad det gjorde. Skulle hoppa in i bilen, men jag är ju 1,80 och bilen är nog inte gjort för långa människor. Så jag hoppar in och pang säger det och jag slår hela vänstersidan i kanten där man stänger dörren, trodde jag skulle svimma av smärtan. Men det gjorde jag inte, utan det gjorde så ont så jag började svära (svor utav satan, haha). Samtidigt som jag slog i huvudet så smockar jag mig själv rakt på munnen, haha! Det brände och gjorde ont i en 30-60 minuter och därefter kom huvudvärken. Tog en Alvedon och smärtan försvann och är nu på väg tillbaka.. :( Att det alltid ska vara något. Jag och min vanliga otur med andra ord.. :))

Tänkte nu också försöka sticka lite innan sängen kallar. Har ont pga lungan/muskeln så jag vet inte riktigt om jag kommer klara att sticka ikväll (även fast jag måste och vill bli klar med koftan, har deadline med den till på Fredag). Om inte annat blir det kolla på någon film på älskade Telia Play+ och sen fortsätta skriva mönstret på min snyfthalsduk som skapades samtidigt som jag kikade på Sofias Änglar ♥ därav namnet ;-)

Hur har er dag varit? Hur mår ni alla fina människor? ♥

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229