Olika dejtingsidor

När det är tråkigt väder så surfat jag oftast runt lite på nätet och av slump läste jag en artikel om sjukt omöjliga dejtingsidor som faktiskt existerar, Eller ja, det kanske inte är så konstigt? Det är liksom 2016 idag och att träffas via nätet blir allt vanligare (av egen erfarenhet). Det märks ju också klart och tydligt, eller så är det faktiskt lättare att skicka en flirt på Facebook genom att puffa eller att flörta via någon dejtingsida än in real life. På lajkat hos Aftonbladet finns bland annat en artikel om 11 olika dejtingsajter som verkligen står ut i bland mängden, dejtingsajter som faktiskt är värda en titt. Clown dating är den första av dom alla, alla människor är olika och gillar ju olika, gillar man att underhålla samt är inom just clown branschen så kan just den dejtingsidan gynna dig men jag tror dessvärre att målgruppen är liten, eller rättaresagt minimal, haha! :)

Men om man sen tar nästa sida, där jag faktiskt också måste erkänna att vissa av dejtingsidorna är fascinerande och kan verkligen uppskattas. Som till exempel dejtingsidan ”bara bönder” (jag har bott på landet i en stor del av mitt liv), hade det varit för 7 år sen hade jag nog bara skrattat men idag efter att ha insett att programmet ”bonde söker fru” verkligen är grymt och populärt så kan nog de flesta dejtingsidor vara för någons smak, inte sant?

Om du vill som jag, läsa mer om hur den svenska dejtingdjungeln ser ut så kan du få all bra och nödvändig information du behöver om dejtingsidor i Sverige hos dejtingkung. Det finns gott & blandat om nyttiga artiklar, betyg, omdöme och mycket mer hos dejtingkung som har fler års erfarenhet av online dejtingsidor. I jämförelse till ett par år tillbaka har antal dejtingsidor märkbart ökat tycker jag, samtidigt som det finns gratis sidor och betalsajter så ökar även ett stort problem: avtal. Jag menar, vissa sajter kostar seriöst pengar för att man ska få vara medlem och få tillgång till alla tjänster siten erbjuder, och då måste man ingå i ett avtal som man då också måste säga upp förr eller senare om du nu lyckas hitta kärleken. Men den frågan jag ärligt ställer mig just nu är: hur länge är det okej att betala för ett medlemskap? Jag kan viss del förstå att det kostar pengar, men ändå inte. Varför ska man egentligen behöva betala för att hitta kärleken?

Jag skulle nog faktiskt inte betala mer än en månad, 30 dagar bör räcka för att utvärdera en sida och även om vissa dejtingsidor har en träffgaranti som innebär att om du inte hittar en dejt får du pengarna tillbaka, så hade jag inte provat i mer än 30 dagar. Men ärligt så skulle jag nog egentligen aldrig betala, varför ska man betala för att dejta (som jag nämnde ovan)? Det har ALDRIG tidigare kostat pengar att dejta online, det blir ju liksom som att man ska betala varje gång man ska söka ett jobb, vilket är rätt knasigt. Det blir ju precis som om man skulle betala till exempel konsument europa innan du kan få all viktig information om du ska ingå i ett avtal med till exempel en dejtingservice på nätet innan du får ta del av den allmänna informationen. Nejdu! Jag hade som sagt inte betalat, om jag hade gjort det så hade det varit i utvärderingssyfte och då max 30 dagar. :)

Hur hade ni gjort?


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229