Mitt nya favoritgarn!

En mysig kombinerad sjal och halsduk håller på att skapas i detta otroligt fina garn. Jag har hittat ett nytt favoritgarn, ett otroligt mjukt ullgarn som inte kliar över huvud taget. Ull kan annars ha en rackarns tendens till att klia och man kan lätt få utslag (om det inte är behandlar), men inte detta. Drops Baby Merino finns också i så otroligt fina färger. Jag fastnade för det ni ser på bilden, som är färgen isblå. Ska beställa hem ett i grönt också tänkte jag. Sen att det rent ut sagt finns rötägg som alltid ska klaga för att jag har köpt ULLGARN. Då är jag per automatik en djurplågare, hur fanken det hänger ihop kan jag inte förstå. Visst finns det djur som plågas antingen för att vi ska få mat eller som nu garn. Men det är inte alla djur som plågas, det är inte heller alla företag som stödjer den industrin. En del företag har olika policys ang detta och som också följer det. Men ändå.. Det är ändå inte jag som dödar och plågar djur för att kunna köpa garn. Jag köper ullgarn för att jag gillar garnet, jag köper det dock inte ofta eftersom jag mest stickar och virkar i bomull, acryl, eller blandgarn. Så om ni också ska ha åsikter ang att jag har köpt ullgarn? Ring klagomuren och prata av er där, för ärligt talat är jag inte så värst intresserad av att se massa pekpinnar. Jag är liksom inte intresserad av att folk tror att dom ska kunna påverka min köp/val. :-) Och nixpix ni som säkert kommer undra. Jag är inte sponsrad för fem öre. Önskar dock att jag var det, haha! ;-)
  • DIY

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Ibland tröttnar man!

Ibland så tröttnar man verkligen. Jag kan ärligt talat berätta att jag har verkligen tröttnat och då menar jag verkligen tröttnat! Jag har tröttnat på det som är en av dom viktigaste sakerna i mitt liv - att ta min medicin. Jag vet att medicinen är oerhört viktig för mig och jag skiter inte i att ta den. Utan jag tar den som jag ska och har aldrig glömt att ta en endaste tablett. Det jobbiga i det hela och som gör att jag har tröttnat är att behöva komma ihåg att ta medicinen, att inte glömma den med mera. Tar jag inte medicinen så kan jag faktiskt bli dålig.. :( Huvudsaken är att jag inte skiter i att ta den eller att jag glömmer den. Jag kommer berätta mer om min medicin och min nya diagnos jag fick i Maj när jag känner mig redo för att berätta och så. :)
3 tabletter om dagen x 7 dagar =21 tabletter i veckan x 4 veckor=84-93 tabletter i månaden det blir ca 1095 tabletter om året. Men men, nu skiter vi i detta! Hoppas ni får en riktigt fin Söndag! :)

Gillar

Kommentarer

Nämen gud! :S

Godmorgon! =)

Har varit vaken sen ca 11:30.. :) Somnade i rimlig tid igår, och ja idag så ska jag duscha, bada fotbad och fila bort förhordnader! (örk!!) Annars händer inte så värst mycket! :( Vad ska ni göra idag då kära läsare? :)
Shit, en väldigt konstig människa kommenterade min blogg igår!.. HAHA!
För jag kommenterar olika bloggar och då skriver jag typ "Hejsan Allt bra? Vad händer idag?"
Men den människa trodde inte jag brydde mig och vad hon skulle göra på Valborg t.ex? Öh, jag frågade liksom för att jag var nyfiken kanske? Jaja, otrevlig var hon iaf, och hennes ip nummer är blockat och kommentaren har jag tagit bort! Shit the same! vill inte ha henne bland mina kommentarer iaf, inte när man är otrevlig!


Nåja! Nog om det! Vi hörs senare! =) ♥

Gillar

Kommentarer