Kämpa på med era bloggar! Det ger framgång!

Det är ibland inte lätt att vara bloggare..!
I början så går det inte lätt för någon! Man börja på 1-20 läsare om dagen.. Jag började med 10-20 om dagen, Men det gick uppåt, när jag gick in på Facebook och anslöt min blogg till RSS Graffiti! Då tänker ni, Vad är RSS graffiti?

Jo, RSS graffiti är, att varje gång du har skrivit ett inlägg, så ca 5 -10 minuter efter dyker där upp i din logg att du du har uppdaterat din blogg och om man klickar på det RSS graffiti la upp kommer man till inlägget, det gör att du får fler besökare. =) Titta på bilden nedan:
Så ser det ut när RSS graffiti lägger upp det i din logg. :) Nog om det.. :P

Vill man ha många besökare så kan man registrera sig på Mer Trafik! Och man får 300 gratis besökare när man registrerar sig, Och det är bra eller? :)
Sen gäller det också att kommentera bloggar, vilket gör att dom går in på din och svarar, Och vips så har du fått en gratis besökare.. :)

För mig när jag började blogga gick det trögt, Men jag har kämpat med min blogg! Nu är jag tillochmed Tomelillas största bloggare! Hur coolt är inte det? Min blogg startade jag i Maj förra året, Och idag 1år senare sitter jag med ca 6000 besökare om dagen! Jag har kämpat för min blogg, och det har gett resultat!

Så kämpa på om ni vill ha en stor blogg ! Ge inte upp för fasen. :P

Nyttolänkar:


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Halloj! Jo tack det är bra :) Med dig?

Smarta tips hörru & jag gick ju på den sista blåögd som man är, snap! Haha!
emmaelvira.blogg.se/
zellzynt
zellzynt,
Vägrar Facebook, men gillade peppet i slutet av ditt inlägg! :)
zellzynt.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229