Ibland tröttnar man!

Ibland så tröttnar man verkligen. Jag kan ärligt talat berätta att jag har verkligen tröttnat och då menar jag verkligen tröttnat! Jag har tröttnat på det som är en av dom viktigaste sakerna i mitt liv - att ta min medicin. Jag vet att medicinen är oerhört viktig för mig och jag skiter inte i att ta den. Utan jag tar den som jag ska och har aldrig glömt att ta en endaste tablett. Det jobbiga i det hela och som gör att jag har tröttnat är att behöva komma ihåg att ta medicinen, att inte glömma den med mera. Tar jag inte medicinen så kan jag faktiskt bli dålig.. :( Huvudsaken är att jag inte skiter i att ta den eller att jag glömmer den. Jag kommer berätta mer om min medicin och min nya diagnos jag fick i Maj när jag känner mig redo för att berätta och så. :)
3 tabletter om dagen x 7 dagar =21 tabletter i veckan x 4 veckor=84-93 tabletter i månaden det blir ca 1095 tabletter om året. Men men, nu skiter vi i detta! Hoppas ni får en riktigt fin Söndag! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nämen gud! :S

Godmorgon! =)

Har varit vaken sen ca 11:30.. :) Somnade i rimlig tid igår, och ja idag så ska jag duscha, bada fotbad och fila bort förhordnader! (örk!!) Annars händer inte så värst mycket! :( Vad ska ni göra idag då kära läsare? :)
Shit, en väldigt konstig människa kommenterade min blogg igår!.. HAHA!
För jag kommenterar olika bloggar och då skriver jag typ "Hejsan Allt bra? Vad händer idag?"
Men den människa trodde inte jag brydde mig och vad hon skulle göra på Valborg t.ex? Öh, jag frågade liksom för att jag var nyfiken kanske? Jaja, otrevlig var hon iaf, och hennes ip nummer är blockat och kommentaren har jag tagit bort! Shit the same! vill inte ha henne bland mina kommentarer iaf, inte när man är otrevlig!


Nåja! Nog om det! Vi hörs senare! =) ♥

Gillar

Kommentarer