Har du en blogg? #3

Har du en blogg #3 Då är det dags med 3e "Har du en blogg" tipsatävlingen igen. Jag har läst en del bloggar i mina dagar. Men nu så har en del av dom slutat blogga, vilket faktiskt är tråkigt eftersom jag tycker om att läsa bloggar och att hitta nya bloggar.. :) Så jag undrar helt enkelt om Du har en blogg? Jag söker helt enkelt efter nya bloggar att följa så vad hade då inte passat bättre om ni kanske hade kunnat tipsa mig om några bloggar? :) Kommentera din bloggadress eller ett tipsa om en blogg du tycker jag ska besöka. Bloggarna ni tipsar mig om kommer jag länka efterhands som ni kommenterar (vilket kommer generera fler besökare till er) och ni kommer även ha chansen att tävla om 3 olika hemliga vinster! :) Så gott folk! Tipsa mig nu om nya bloggar att följa! :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Hej! Lyckades komma in på din blogg för första gången i dag, den verkar mycket intressant! Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg, ganska nystartad, där jag lägger ut mina egna kreativa skapelser. Jag startade bloggen eftersom att jag tycker det är svårt att hitta gratis virkmönster på Internet och vill göra det lättare för alla andra virktokiga människor där ute! Men nu har den även blivit ett sätt för mig att dela mina fantastiska upplevelser och sprida handarbetsglädjen till andra! Den handlar alltså inte bara om virkning utan mycket annat smått och gott också!
handarbetemedmig.blogg.se/
Hanna
Hanna,
Hej! Kom in på din blogg för första gången i dag! Mycket intressant, hoppas på att fortsätta läsa! Jag skulle vilja rekommendera min egen blogg, ganska nystartad, men på god väg i alla fall. Jag är en pysselglad tjej som bloggar om alla de kreativa skapelser jag framställer. Bloggens främsta syfte är att sprida handarbetsglädjen till andra. Jag startade bloggen eftersom att jag själv fann det svårt att hitta gratis virkmönster på Internet och därför ville hjälpa andra virktokiga människor med inspiration och mönsterkällor. Hoppas allt löser sig för dig!
handarbetemedmig.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229