Färgade håret blått - ser ut som aqua!

Innehåller affiliate-länkar

För ett tag sedan så fick jag den briljanta idén att färga mitt hår blått, igen... 😂 Vilket slutade i att jag nu ser ut som Aqua i håret 😂 Vilket blev snygg ändå och jag tycker faktiskt att jag passar i det. Jag hade ju blått hår förra året och trivdes rätt bra i det. Dock så älskade jag mitt blonda hår innan jag förstörde det med den blåa färgen (se bild 2).

Och vet ni? Jag har lyckats sabba mitt blåa fina hår igen.. Allt genom en jävla hårinpackning, mitt hår är inte blått längre. En neutral hårinpackning som jag skjoffade i håret gjorde mitt hår GRÖNT, japp mitt hår är grönt och inte blått längre 😏😂 Så nu försöker jag tvätta ur färgen och sen ska jag låta håret vara tror jag. Skulle egentligen vilja testa någon röd eller lila färg, men jag vill inte förstöra mitt hår för mycket 😉😜

Har ni testat att färga håret i någon annan färg utöver din "comfort zone"? Berätta gärna isf :D ♥ Vill ni veta vilja produkter jag har använt när jag färgade håret så klicka nedan :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Beatrice
Beatrice ,
grymt snygg färg, när jag va blond så körde jag på pastell rosa i mina längder så enormt snyggt när man vågar med en färg som sticker ut!:)
nouw.com/beatriceberggren
Jenny
Jenny,
Snyggt och modigt!!
Själv färgar jag ofta håret men alltid till en färg nära min egen ritkga färg.. 😊

Ha en fin vecka!!
jenzel.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229