En lugn Fredag!

Idag blir det en lugn Fredag! Är extrem trött. Vaknade vid kvart över åtta. Fick bara ca 3½ timmes sömn. Så tänkte lägga mig och ta en powernap i eftermiddag.. Annars idag händer inte för mycket. Jag ska gå ner och ta och äta frukost. Magen kurrar, knorrar och håller på. Så antar att magen vill ha lite frukost. Sitter även just nu och spelar The sims. Som förövrig är flera år gammalt och som är köpt på Cdon.com! :) Nä, nu lite frukost så magen kan få lite arbete. ;) Sen tillbaka till The sims! :) Cdon.com
Jag har handlat mycket på cdon.com jag har köpt spel, mp3, Iphone 4, alla Sjunde himlen boxarna, andra filmer, böcker. Jag har med andra ord köpt en hel det därifrån.
Jag kan varm rekommendera cdon.com då dom är snabba med leveranserna, dom är billiga och dom har allt! Exakt allt! :) Jag har alltid fått det jag har beställt och det jag har beställt har jag även fått dagen efter om jag inte har beställt det på en helg. Deras kundservice är även toppen! Behöver man hjälp eller något skulle vara fel så är dom extrem hjälpsamma och snälla! :)

Kortfattat: cdon.com är Sveriges bästa näthandel! :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Tobias "Tobbe" Andersson
Tobias "Tobbe" Andersson,
Det tycker jag med. Jag beställer nästan allt där. Snabba är dom som du säger. :) Precis, jag kan lägga en beställning vid 11:00 och sen vid 16-17:00 så får jag mail med kollinummer samt att så står där att min beställning är påväg. Och dagen efter har jag det i brevlådan! :)
nouw.comNone
Tobias "Tobbe" Andersson
Tobias "Tobbe" Andersson,
Hallå! Tack som frågar. Det är toppen med mig denna Fredag! Hur är det med dig denna Fredagen då? :D
nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229