En kväll i kreativitetens anda.

Oj, här har det varit tyst idag. ; ) Det är inte för att jag inte orkar uppdatera utan jag har haft fullt upp hela dagen. Kreativiteten har flödat till 110% idag, verkligen till 110%.

Idag gick jag upp 12:30 och har sedan dess låtit min kreativitet flöda typ. Jag avslutade 2 designer två kunder skulle ha. Ena blev klar inatt och en nu ikväll. Den sista designen har jag pillat med hela dagen och den har satt mitt tålamod på prövning vill jag lova. ; ) Jag har börjat virka på en ögonbindel (sådan man sover med), men gav upp när det inte gick som jag ville och när jag inte förstod mönstert till 100% för det gick verkligen inte ihop enligt mönstert. Så jag gav upp, orkade inte frivirka en ögonbindel heller. Därefter så kom jag på idén att jag skulle virka en matta. Sagt och gjort, tittade i skåpet efter lakan vi inte skulle ha, hittade ett blåaktigt som egentligen är för snyggt för att klippa i bitar men det var lite slitet så. Pappa och jag la oss på alla fyra på golvet och började klippa ca 1cm remsor av 1.80m lakan och nu kan jag påbörja mattan imorgon. :D Väldigt pilligt må jag säga, mina svarta mysbyxor är fulla av trådar från lakanet, haha! Just nu sitter jag också och är kreativ. Virkar just nu ett par strumpor till mig själv. Som kommer bli klara innan jag hoppar i säng. Vill jag inte ha dom så sa jag till Pappa - "Om jag inte vill ha dom måste du använda dom" Pappa skrattade och svarade "Jaja" med ett leende på läpparna. : ) Men vi får hoppas jag vill ha dom, men dom är redan så fina så jag tror det. Om inte annat kan jag göra ett par till Pappa med. Nåja. Nu tänkte jag fortsätta lyssna på spotify och virka mina strumpor. Vi hörs imorgon gott folk!
  • DIY

Gillar

Kommentarer

Tobias "Tobbe" Andersson
Tobias "Tobbe" Andersson,
Självklart! Bild kommer när dom är klara. :)tobbees.com
Tobias "Tobbe" Andersson
Tobias "Tobbe" Andersson,
Det har jag, en hel massa faktiskt. Har nog över 30 playlists där med musik. ;) Du hittar mig på Spotify här om du vill kika på mina playlists - http://open.spotify.com/user/r%c3%a4kdamsugaren1 :)tobbees.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229