Det perfekta söndagsmyset!

Det perfekta Söndagsmyset enligt mig är helt klart DIY/pyssel/handarbete. Att bara vara, njuta av att det är Söndag och bara pyssla är nog det bästa som finns! Ingen stress över olika måsten utan bara vara och ta det lugnt. Jag tänkte därför tipsa er om något som även är ett riktigt perfekt Söndagsmys (jag vet att ni säkert vet om det men jag vill ändå tipsa er) nämligen film. filmmaraton på Söndagar är aldrig fel. Men att hitta filmer kan ibland vara både tufft och jobbigt (speciellt för mig, haha) så vad blir inte bättre om jag tipsar er om några filmer jag har sett som jag kan rekommendera er att se? Okej.. Here we go!
  1. Medicinen
  2. Hallå Hallå
  3. Stockholm stories
  4. Hur många kramar finns det i världen
Fyra stycken filmer som är mina absoluta favoriter just nu och som jag verkligen rekommenderar er att se om ni inte har sett dom än. Vill ni se trailer, bilder och läsa mer om dom så kika in på Moviezine :) Det många nog inte vet är att jag älskar att titta på filmer. DIY/pyssel/handarbete står på första plats på min "det bästa att göra lista" och på andra plats kommer filmer och filmerna här ovan har jag sett och kan varmt rekommendera dom. :) Vilken är din favoritfilm? Psst. Vill ni göra som jag och testa på något nytt? Då kan ni enkelt genom era intressen (t.ex filmer, DIY, pyssel m.m.) hitta andra som söker samma och kanske hitta kärleken. :) Så om du vill göra som jag och testa på schysst dating så är Mazily är grymt alternativ och helt klart värt ett besök av dig! Jag är medlem där, kommer du bli medlem? :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Jag har flera favoritfilmer. Det är: Höstlegender Hur många lingon finns det i världen Pearl Harbor Armageddon Snow white and The Huntsman The Holiday
adnilas.blogg.se
Jenny
Jenny,
Min favorit bland svenska filmer är nog Min så kallade pappa, tyckte den var jättebra!
uglybyjen.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229