Det här med bloggen!

Jag har tänkt mycket på det här med bloggen. Jag har inte alltid tiden att uppdatera. Jag har ibland ingen tid alls att blogga flera gånger om dagen. Jag känner lite att jag har kommit ur det här med att blogga. Det finns inget roligare än att blogga, få dela med sig av bilder och delar av mitt liv, min vardag och kreativitet och få respons på det jag skriver och delar med mig. Men ändå är det så svårt att komma tillbaka in i "bloggrutinerna".

Men jag tänkt enormt mycket på bloggen och hur jag ska göra. Jag kommer inte sluta blogga, jag vill inte sluta blogga. Jag måste nog bara börja blogga minst ett inlägg om dagen och sen utöka det. Vissa dagar kommer det bli fler inlägg. Men minimikravet jag sätter på mig själv ang bloggen är 1 inlägg per dag. Nu när sommaren är nära så blir det dessutom ännu roligare att blogga. För man gör så mycket mer på sommaren och man tar även så himla bra och fina foton man vill dela med sig utav.

Så nu provar jag detta, jag kommer från och med nu publicera minst ett inlägg om dagen (hoppas på fler om dagen) och så småningom så kommer det nog helt "naturligt" och jag är tillbaka i gamla bloggvanor. Vi får hoppas på det :D Men innan jag avslutar inlägget så undrar jag: Vad vill ni läsa mer om? Något specifikt ni vill jag ska ska skriva om som ni undrar över eller helt enkelt vill se mer av? Lämna gärna en kommentar så löser vi det. :D


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
Hej mycket trevlig blogg du har :-). Hälsningar och välkommen till mig ;-))
joannaroy.blogg.se
Neh
Neh,
Hej! Du kanske skulle kunna visa upp mallarna till det du stickar? Som inspiration till andra stickare :)
vartrikareliv.blogspot.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229