Årets sista dag!

Klockan har passerat 00:00 och det är en ny dag, inte vilken dag som helst utan året sista dag. Äntligen säger jag bara! 2016 har varit ett tuff, jobbigt och ett jäkla år rent ut sagt. Jag trodde 2016 skulle bli ett bra år men det visade sig till slut att så skulle det inte bli.

2016 har inneburit motgångar, tårar, smärta förlust och mycket mer. En hel del har hänt inom familjen, vänner som har somnat in alldeles för tidigt och nära bekanta och familjemedlemmar som har lämnat jorden hastigt och lustig. Alldeles för tidigt. Men man måste ha motgångar, sorger och förluster för att bli starkare, ett liv som bara går på rälls framåt utan motgångar gör att livet blir som en räkmacka. Där man glider framåt och allt serveras för en och man inte behöver göra något typ. Ett sådan liv vill iaf inte jag ha :) Jag vill ha motgångar, lite tårar och få kämpa lite, det stärker mig som person och jag blir en ännu bättre människa än vad jag redan idag är. :D

Som sagt så är det årets sista dag och jag ser SÅ fram emot 2017 som har en heeeeel del att erbjuda. Jag har bestämt att 2017 ska bli "mitt år". Mitt år där jag ska kämpa för att försöka komma tillbaka till arbetslivet och kunna börja jobba, där jag ska kämpa och utsätta mig för saker så att jag kan försöka bli av med min panikångest och sociala fobi så att jag kan bli den var innan och börja umgås med mina vänner igen, åka iväg och shoppa på egen hand, fika med vänner med mera. :)

Jag har varit sjukskriven sedan Juni 2013 och jag är just nu sjukskriven i 1år till, prick på dagen, vilket har varit både skönt men även jobbigt. Mina dagsrutiner har typ sett likadana ut dag ut och dag in. Jag gör nästan samma saker om dagarna och har inget att variera med typ. Men det har även varit välbehövligt men jag känner att jag behöver komma ut mer, få en lite mer varierande vardag och kanske börja arbetsträna lite som kan göra susen? Vem vet? Men det är något jag måste ta upp med min läkare när det är tid att träffas igen så får jag se där vad hon tycker, om min sjukskrivning ska förlängas eller inte. :)

Nog om det. Klockan börja bli rätt mycket och jag tänkte fortsätta kolla på film (Mamma mia the movie) och sticka klart mina candysocks sockar som ni kommer få mönster på inom en snar framtid. :D

Hur har erat år varit? ♥

Gillar

Kommentarer

katjapernilla
katjapernilla,
Lycka till i det nya året! You can do it 💪🏼nouw.com/katjapernilla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229