Ångest, oro, sömnproblem och förkylning!

Just nu känner jag mig lite mer "död" än levande. Många tankar som snurrar runt i huvudet, en del oro, en del ångest och för lite sömn. Just nu sover jag inte dom stackarns 8 timmarna jag behöver för att fungerar som människa utan sover i ungefär 4-6 timmar, vilket är påfrestande.

Inte nog med sömnen och allt det där så är jag sjuk igen. Febrig, snuvig, hostig och förkyld. Skulle egentligen lämnat blodprover inför diabeteskontrollen på måndag men jag ringde dit och förhörde mig om hur jag skulle göra eftersom jag är sjuk och fick till svar att jag inte skulle lämna blodprover. Tiden till diabetessköterskan blev alltså framflyttad till den 13 Februari istället eftersom jag är sjuk och då skulle jag enligt sköterskan på vårdcentralen inte lämna blodprover då dom kan missvisa. Så ja, nu har jag gått och oroat mig och haft ångest över att gå till vårdcentralen på måndag helt i onödan. Haha! Men då kan jag förbereda mig till den 13 istället och istället fokusera på att bli frisk. :) Får nog bli en lång promenad ute i skogen nu i helgen om jag inte hostar ihjäl mig. Haha! :)

Så nu ska jag ta mig en halstablett, hämta ett glas med iskall pepsi max i, ta min stickning och se Karlsson på taket. :D

Hur mår ni? ♥

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229