Virkprojekt denna Lördagen!

Har en lite dålig dag.. Är trött och matt, vaknade med för lågt blodsocker, så när jag vaknade blev det att direkt äta en macka och sen kolla sockert. Hann inte hinnan jag åt för jag hade sockerkänning, hey typ2 diabetes ;)

Så just nu sedan någon timme tillbaka sitter jag och virkar. Fick ett garnbytespaket i Torsdags (kommer bild) av den jag bytade med. Jäklar i min lilla låda vilket paket jag fick! 8 50g garnsnystan i olika färger, amiguramimönster, coola grön och vitprickiga servetter, papperssugrör, pappersvire/snöre trädkulor och manila tags. Ett jäkla bra paket och färgerna jag fick på garnerna älskar jag. Kunde inte bli bättre! Så nu virkar jag en uggla och en Batman som på bilderna. Blir kanonsnyggt och ni kommer få se resultat när jag är klar, har sytt ihop allt och stoppat dom. :)

Virkar/handarbetar/pysslar du? Med vad isf? :D


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Fröken Grön
Fröken Grön,
OMG! ÄLSKAR den lilla batman! :D
tillaandersson.blogg.se
Sofia
Sofia,
Super fina figurer! Hade också tänkt jag skulle försöka mig på någon figur, men inte kommit dit än, då jag precis avslutade en stor mormorsrutfilt. Och innan dess blev det en pippifilt i baby storlek och en baby mormorsrutfilt. :)
sofiaemilykarlsson.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229