Svar på era frågor!

Här kommer svaret på frågorna som inkom på frågestunden. Tusen tack för alla era frågor ni har ställt, ingen fråga är varken dum eller konstig alls :) Om ni vill så kan ni fortsätta ställa frågor här så svarar jag på dom allt eftersom jag får frågor. Okej, då kör vi! När blev din blogg så stor? Hittade ju dig en dag vi startsidans topplista men har inte sett dig innan. Jag har sedan länge haft en större skara av besökare och jag hade min blogg på egen server innan, men flyttade den tillbaka till blogg.se och då hamnade jag direkt i topplistan. Så ett direkt svar: Min blogg har varit såhär stor sedan något år tillbaka. :) När började du pyssla? Kul att en kille virkar och så. :) Jag har pysslat ända sedan jag gick i grundskolan. Men det är först nu dom senaste åren jag verkligen har fått en sådan stor glöd för det som jag har idag. :) Visst är det kul, tyvärr många som försöker definiera mig som en homosexuell person bara för att jag virkar, men det struntar jag i. ;) Hur lägger du upp klipp från Youtube? Har testat flera gånger men funkar inte. Tacksam för svar!:) Jag återkommer med en tutorial imorgon om hur jag gör. Så ska du nog få rätt på det. :) Nu är det år 2015, hur har det gått med dina mål :)? Det gick inget vidare med mina mål, tyvärr. Ett mål klarade jag av och några av dom andra håller jag på med. Sammanställning följer nedan: x Börja med någon sport.
x Börja med skytte igen.
x Börja träna mer.
Gå ner ca 15kg till (klarade med bravur och mer därtill)
x Ta bort all överflödig hud.
x Flytta hemifrån.
x Ta mitt körkort.
x Åka utomlands (resa planeras just nu och jag åker ev efter sommaren) Tusen tack än en gång för era frågor. Jag får ta dom andra frågorna i ett eget inlägg. Mina kommentarer strular så ser inte alla publicerade kommentarer till inlägget. :(


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Stefan
Stefan,
Om jag får lov att vara lite fördomsfull så tror jag gay frågan är lite typisk skånsk. När jag bodde ett par år i Skåne så frågade sig nån/några om jag var gay för att jag gillade att laga mat... Skämtsamt, men dock så finns det väl på vissa ställen lite förlegade könsroller. Så nog med skånefördomar. Coolt med en annorlunda hobby! Just det, du får gärna lyssna på vår pod om du har alldeles för lite att göra i helgen. Kanske samtidigt som du vikar ;) themoonbarking på Itunes. Trevlig helg!
themoonbarking.com/
Tobias "Tobbe" Andersson
Tobias "Tobbe" Andersson,
Tack för att du ställde en fråga :)
tobbees.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229