Godmorgon Måndag!

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra idag? Att jag har haft en "bra" statistik på bloggen ett tag vet nog en del om. Men nu den senaste tiden har min statistik ökat en hel del och inatt runt 03:00 såg jag en sak på blogg.se startsida. Jag blev först lite chockad och sen spred sig glädjen sig i kroppen när jag såg att jag låg på 6:e platsen över mest besökta bloggarna på blogg.se! Fasen vad stort och kul! :)
Så jag tänkte att jag inte kan vara oförskämd nu utan jag måste ju hälsa alla mina nya läsare hjärtligt välkomna *vinkar glatt*! :) Jag hoppas ni kommer följa min blogg och att ni kommer trivas här.. ;) Vill ni får mer information om mig & min blogg? Då kan du läsa mer här » Vad händer hos er idag? Här hos mig händer inte allt för mycket idag.. Har inte direkt så mycket planerat så jag får nog ta dagen som den kommer.. Ha en riktigt fin Måndag gott folk


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Tobias "Tobbe" Andersson
Tobias "Tobbe" Andersson,
Ja, har insett att Wordpress tar enormt mycket tid med alla uppdateringar, skapa teman med mera och jag behöver lägga min tid på annat också.. :) Okej.. Det tror jag hade varit/blivit bra faktiskt. Skulle du behöva någon hjälp med det så tveka inte att höra av dig Lari! :) Hoppas allt är bra? :)
tobbees.com
Jasmine
Jasmine,
Bra blogg har du!
jassuli.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229