En lång dag!

Vilken dag det har varit idag! Somnade gott i går kväll och blev väckt av Pappa halv åtta i morse, men det var bara att gå upp. Sov så jäkla gött så jag fräste av mig "Jag ska gå upp, gå nu ut innan jag blir irriterad så jag kan ta på mig" :P Men upp kom jag och sedan vid 9 tiden begav vi oss mot Småland. Dit gick bilresan kanon, men när vi körde hem. Ojojoj, min kropp sade verkligen ifrån. Jag hade så sablarns ont i mina ben och i min rygg. Ni kan nog förstå hur skönt det var när vi kom till Ica i Tomelilla och när jag sträckte på mig? :D Men nu sitter jag här, har ont i exakt hela kroppen. Men ja, så är det. ;)

Vi lämnade iaf Abra & Caspian hos deras Mamma, dom har varit hos oss och hälsat på sedan i Torsdags. Dessa dagarna har varit helt jäkla underbara. Saknar dom bara enormt mycket nu, farbrors hjärtan ♥ Sen tog vi ett annat håll hem, istället för att vi körde från Smålandsstenar, mot Halmstad sen vidare mot lund och sen hem så tog körde vi via Gislaved, Värnamo, Ljungby, Markaryd, Hässleholm, Kristianstad och hem. Det sista hållet gick faktiskt mycket fortare än det andra, och visst fick vi en en älg utanför Markaryd ;)

Så ja, det har varit en lång dag för mig och nu tänkte jag ta mig i kragen, svara på mail, göra klart min nya bloggdesign, skriva och tidsinställa några inlägg på Designa Din Blogg och sen virka/sticka innan sängen kallar.

Nu låter jag bilderna här nedan tala för sig själv. Vi hörs antingen senare eller imorgon ♥


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229