En av mina favorit rätter!

En av mina favoriträtter är korvstrogranoff & ris. Det är en maträtt jag kan äta om och om igen. En maträtt jag aldrig tröttnar på.. :) Jag åt Korvstroganoff & ris igår till mat då dom andra åt något annat. Och det blev riktigt gott! Som ni vet så är jag väldigt intresserad utav matlagning och bakning. Det är även jag som lagar maten här hemma till oss. Men ibland så orkar man inte göra allt från grunden, inte sant? Då passar det perfekt med ett lite enklare recept på en sjukt god maträtt som man kan göra på många olika vis. :) Men receptet på bilden är en lättare variant jag gör när jag inte orkar stå och göra Korvstroganoff med redning m.m. ;) Vilken är eran favoriträtt? :)


/ Tobbe Andersson

Följ mig på Instagram @Tobbeeza

Gillar

Kommentarer

amanda - my way to do it
amanda - my way to do it,
Min absoluta favoriträtt är TACOS! :D Förut var det min farmors köttsoppa (vilket även var typ den enda soppan jag åt, förutom min gamla skolas tacosoppa och ministråsoppa). Thaimat är också för jävla gott :D korvstroganoff är ganska gott det med.. GLÖM EJ SKRIVA MED BLOGGADRESS I KOMMENTAREN =)
nattstad.se/amandazlife
Specialistofficeren
Specialistofficeren,
Korvstroganoff är enligt mig en av de godare rätterna, Däremot gillar jag att köra med pasta istället för ris sen lägga i fetaost samt majs toppat med lite vitlöksdressing.
kanjagblirik.blogspot.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229